Billeder fra isolering af etageadskillelser

Billeder fra isolering af etageadskillelser

Trinlydsdæmpning og isolering af etageadskillelse i Herning, Viborg, Silkeborg m.fl.

 

Bor du i lejlighed, og ønsker du trinlydsdæmpning af din overbos fodtrin? Har du fodkolde gulve i din lejlighed eller villa, og skal de udbedres med en grundig isolering af etageadskillelsen? Vi har igennem mange år udført opgaver indenfor dette, og tilbyder både billige priser på opgaven og korrekt rådgivning.


Udover at udføre isolering af etageadskillelse, kan vi hos Hulmursisolering Viborg A/S - grundet vores uddannelse som energivejleder – også tilbyde rådgivning omkring hvordan du får udført en grundig energirenovering og energioptimering af dit hus eller din lejlighed.


Vi arbejder overalt i Midtjylland, og udfører både opgaver for private, det offentlige samt erhvervslivet. Ring og hør mere på tlf. 40 26 23 77.

Trinlydsdæmpning og isolering af etageadskillelse

Hvis din bolig er fra før 1970’erne, er der ofte ikke isoleret imellem etagerne, hvorfor en efterisolering, af forskellige årsager som du kan se længere nede, kan være en rigtig god idé.

 

Økonomisk vil der kunne være mange penge at spare på varmeregningen, da varmen ikke længere vil kunne sive ud igennem etagerne. Samtidig betyder det også, at du vil kunne opleve markant varmere gulve, hvilket kan medvirke til at mindske risikoen for influenza om vinteren.

 

Opgaven kan udføre på en af følgende 4 måder:

  1. Der udtages sten forskellige steder i ydermurene, hvorefter der via hullerne indføres et langt rør imellem etageadskillelsen. Igennem røret indblæses derefter et tykt lag af papiruld indtil hulrummet er fyldt helt op overalt. Herefter isættes stenene igen, og vi benytter til dette en fugefarve, som kommer så tæt på den eksisterende som muligt. På den måde bliver ”indgrebet” så usynligt som muligt.
  2. Mulighed nummer 2 er at der - fra underetagen eller kælderen - bores huller i loftet. Herefter indblæses papirulden direkte ind i adskillelsen, hvorefter hullerne fyldes. På denne måde kan du nemt selv efterfølgende give det en gang maling, hvorefter det vil kunne se ud som før.
  3. Tredje løsning er, at bore et hul i gulvet fra den øvre etage, og herigennem udføre indblæsningen. Denne metode benyttes ofte i villaer, hvor det ikke er muligt at udføre opgaven via ydermurene. Hullerne lukkes herefter med en prop.
  4. Alterntivt kan man udføre isoleringen som en randisolering , dvs der isoleres ca 1m ind hele vejen rundt.

Hvad er umiddelbart de største fordele?

 Du slipper for fodkolde gulve (og mindsker risikoen for snue om vinteren).
 Opgaven kan ofte være tjent hjem allerede efter 3-4 år.
 Du mindsker dit varmeforbrug markant, og kan spare mange penge på varmeregningen.
 Pga. den lave varmeregning, øger du husets værdi ved et salg.
 Du kan i nogle tilfælde opnå et bedre energimærke.
 Du opnår en effektiv trinlydsdæmning i etageadskillelsen.
 Din bolig udleder mindre CO2, hvilket er godt for miljøet.
 Du opnår en mere jævn fordeling af varmen i din bolig.

Hvordan foregår opgaven?

Der er flere forskellige måder at udføre denne form for opgave på, alt efter boligens opbygning. Som udgangspunkt kan det både udføres indefra og udefra. Vi benytter primært papiruldsisolering til denne type opgave, fordi materialet har en yderst god brandmodstand.

 

Dette er meget vigtigt, da det mindsker risikoen for, at en eventuel brand hurtigt breder sig til de øvrige etager. Samtidig fungerer papiruld også som en utrolig effektiv trinlydsdæmpning i etageadskillelsen.

Kontakt os for en god pris

Hvis du har spørgsmål, eller vil vide mere, kan du ringe eller skrive til os for mere information. Vi står også klar til at beregne og billigt og uforpligtende tilbud.
Hvis du vil se billeder fra nogle af vores mange opgaver, kan du gøre dette i galleriet:

Se billeder fra isloering af etageadskillelse her

Vi udfører isolering af etageadskillelse i Århus, Viborg, Herning, Silkeborg, Randers, Ikast, Brande og resten af Midtjylland