Billig pris på hulmursisolering i Hobro, Skive, Holstebro, Struer og hele Midtjylland

Vi er eksperter i stort set alle former for opgaver inden for branchen, og har igennem de sidste mange år udført mange hundrede opgaver rundt omkring i Midtjylland. Vi arbejder både for private, erhvervslivet samt det offentlige. Med os som samarbejdspartner er du altid sikker på at få en god og billig hulmursisolering pris.

 

Har du et gammelt hus som trænger til en grundig og samtidig billig hulmursisolering? Er du ved at skulle have opført et nybyggeri, og mangler du en dygtig virksomhed til den generelle isolering?

 

Vi arbejder med hulmursisolering i Hobro, Skive, Holstebro, Silkeborg, Ikast, Brande, Struer, Randers og hele Midtjylland.

 

Klik her og ring op

 

Hvad er de største fordele?

Der er rigtig mange fordele ved at få udført denne type opgave – både økonomi og indeklima bliver forbedret. Som vi ser det, er dette de 5 største fordele:

 

  1. Du får mindsket dine årlige varmeudgifter markant hvilket betyder, at opgaven meget hurtigt er tjent hjem.
  2. Du mindsker risikoen for råd, skimmel og fugtproblemer i din bolig
  3. Du får et forbedret indeklima uden kolde vægge og træk fra væggene.
  4. Det medvirker til en mindre CO2 udledning, og kan dermed også medføre et forbedret energimærke af boligen.
  5. Det kan øge boligens samlede pris ved et salg.

 

Vi tilbyder på ALLE vores opgaver, at udføre en termografering senest 1 år efter opgaven er udført. Det er din dokumentation for, at opgaven er udført korrekt, og at du efterfølgende har en isoleret hulmur. Skulle termograferingen – mod forventning – vise et svigt, udbedrer vi dette uden beregning.

Om prisen - hvad koster en hulmursisolering?

Vi bliver ofte kontaktet med spørgsmålet: ”Hvad koster en hulmursisolering?”. Der er ikke noget helt entydigt svar på dette, da prisen afhænger af hvor meget isoleringsmateriale der skal fyldes ind i hulmuren. Derfor er prisen naturligvis højere i en 15 cm. tyk hulmur end en der er 5 cm. tyk.


Samtidig afhænger prisen naturligvis også af, hvilket materiale man ønsker at få blæst ind. Ønsker du Neopixels flamingo isolering eller ønsker du Climacell papiruld. Papiruldsisolering er generelt set billigere end Neopixels.

 

Kontakt os for mere information eller et godt tilbud

Ønsker du at vide mere om vores opgaver? Eller vil du gerne have et godt tilbud på en opgave med papiruld eller flamingo perler? Så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 40 26 23 77 eller skrive os en mail.

Vi besvarer naturligvis også gerne eventuelle spørgsmål, og giver gode råd omkring din opgave.

Vi hjælper altid gerne vores kunder med at beregne deres energitilskud og et eventuelt håndværkerfradrag.

Effektiv hulmursisolering i Skive, Holstebro, Hobro, Struer og hele Midtjylland