Energirådgivning fra energivejleder ved Viborg, Herning, Silkeborg og resten af Midtjylland

 

Trænger din bolig til nogle effektive energiforbedringer? Bruger du for mange penge i varmeudgifter, og kunne nogle økonomiske energibesparelser lune godt i det daglige budget? Vi er uddannet energivejleder, hvilket giver ekspertise indenfor hele paletten af energirådgivning. Vi kan hjælpe både private og erhverv.

Vi arbejder overalt i Midtjylland bl.a. Silkeborg, Herning, Viborg, Århus, Randers, Ikast og Brande

Hvad kan vi hjælpe med som energivejleder?

Vores rådgivning dækker over mange forskellige aspekter af boligforbedringer.


ISOLERINGEN - et af de steder, hvor der ofte kan være RIGTIG MANGE penge at spare på varmeregningen, er ved at få udført en effektiv efterisolering. Hvis boligen er af ældre dato, har det ved opførelsen typisk været meget sparsomt med isoleringstykkelsen. Ofte ser vi tykkelser på mellem 50-75 millimeter, og rent faktisk blev mange ældre boliger slet ikke isoleret i hulmurene. Derfor kan en stor del af ens varmeforbrug forsvinde direkte ud igennem vægge, tag og loft.

 

Vi kan lave en grundigt tjek af hele din bolig. Det gør vi ved at foretage en termografering / termografisk undersøgelse. Denne undersøgelse viser præcis hvor store dele af varmeudslippet sker i din bolig. Nedenfor kan du se nogle af de former for efterisolering der findes.

Vi kan også tilbyde energirådgivning om besparelser ved udskiftning af boligens varmekilde

En anden af de store syndere i boligen, når det kommer til udledningen af CO2, kan være boligens primære opvarmningskilde (oliefyr, gasfyr, stokerfyr / pillefyr mm.).

 

Hvis fyret er af ældre dato, er der stor sandsynlighed for, at forbrændingen ikke er optimal. Dermed opnår boligen heller ikke det optimale energimærke.

 

Det samme gælder, hvis boligens radiatorer ikke har en moderne termostat. En moderne termostat kan nemlig også sørge for markante besparelser på varmeregningen, da den kan registrere rumtemperaturen, og dermed løbende regulere sig selv.

 

Som energivejleder er vi uddannet i at kunne samarbejde med de forskellige håndværkere du måtte benytte ved en energirenovering (tømrere, VVS’ere, elektrikere mm.).

 

På den måde kan vi som energivejleder på dit projekt, hjælpe dig godt igennem hele forløbet fra start til slut.

 

Når du benytter os er du altså sikret god og kyndig rådgivning, og vi udfører altid en fyldestgørende rapport over, hvor vi mener, at du opnår de største økonomiske energibesparelser, såvel som mulighederne for at forbedre indeklimaet i boligen.

Kontakt din energivejleder ved Herning, Viborg, Silkeborg mm.

Hvis du ønsker at vide mere om vores forskellige arbejdsområder, eller hvis du ønsker et godt tilbud på inspicering af din bolig, er du velkommen til at kontakte vores energivejleder nedenfor på telefon eller mail.

Klik her og ring op

Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej mod større besparelser og gode forbedringer.