Her ses isolering af loft før og efter

Her ses isolering af loft før og efter

Lyddæmpning og isolering af loft i Silkeborg, Herning, Viborg og resten af Midtjylland

 

Synes du varmeregningen er for høj, og har du mistanke om, at varmen forsvinder ud fra loftet? Vi tilbyder professionel termografering som kan vise præcis hvor varmen siver ud af din bolig. Dermed kan du få dokumentation for, om isolering af loftet vil være formålstjenligt. Vi har igennem mange år udført efterisolering af lofter, og vi kan give den bedste rådgivning omkring dette.


Vi foretager alle efterisoleringer med en isoleringsmaskine til indblæsning. Dette gør det muligt at udføre opgaven væsentligt hurtigere end med ”gammeldags” isoleringsbatts, hvilket i sidste ende kommer dig som forbruger til gavn, da vi derfor kan tilbyde en god og billig pris på alle projekter.


Vi arbejder i alt lige fra huse, villaer, lejligheder / ejerlejligheder og rækkehuse til erhvervsdomiciler og offentlige institutioner. Som udgangspunkt er der ikke nogen opgave som er hverken for stor eller for lille. Du kan ringe og høre mere og få et godt tilbud på tlf. 40 26 23 77.

Vi arbejder overalt i Midtjylland herunder bl.a. Århus, Randers, Silkeborg, Ikast, Brande, Viborg og Herning.

Få udført billig loftisolering og isolering af loft

Udover at indblæsning gør opgaven både billigere og hurtigere end med batts, bliver slutresultatet også væsentligt bedre. Årsagen er, at du med indblæsning stort set ikke vil opleve nogle kuldebroer, da granulatet pakker sig helt tæt til alle rør, spær, lægter mm. Samtidig slipper du også for et hav af tilskæringer, der uundgåeligt vil komme med stenuldsmåtter og glasuldsmåtter.

 

Isolering af lofter Herning, Viborg, Silkeborg, Ikast, Brande mm.

 

Du kan se billeder fra nogle af vores mange tidligere opgaver i vores galleri:

 

Se billeder her

 

Om loftisolering af kælderloft – hvis det er kælderloftet der er problemet, udfører vi typisk opgaven ude fra , hvor vi blæser i lange rør.er dette ikke muligt blæser vi etagedækket gennem huller i kælderloftet, til sådan en opgave bruger vi papiruld eller glasuld.

Krybekældere fyldes med Neopixel krybekælderisolering.

 

Klik her og ring op

 

Om isolering af loft under taget – hvis loftisoleringen foregår øverst i boligen, benytter vi altid et granulat med en god lyddæmpning og en høj brandmodstand. Som udgangspunkt anbefaler vi her papiruld, da produktet besidder netop disse egenskaber.

En af de vigtigste egenskaber ved papiruld er at en tæt dampspære ikke er en forudsætning, da papiruld kan håndtere den fugt der opstår mår dugpunktet er inde i soleringen (ved isolering over 300mm).

Papiruld støjdæmper også bedre end glasuld og papiruld.

En god tillægsgevindst ved isolering med papiruld er at mus, rotter og husmår ikke trives i pairuld, på grund af de salte som papiruld er brandhæmmet og konseveret med.

Superglass glasuldsgranulat giver også en god isolering, men brandmodstanden er ikke lige så god, som den der opnås med papiruld. Men er du som kunde fast besluttet på enten glasuld eller stenuld, benytter vi naturligvis dette.

Effektiv lyddæmpning af loft

Typisk er det vigtigt med en god lyddæmpning og lydisolering i etageadskillelser ved lejligheder. Det samme gælder i boliger hvor loftet - på en af de øvre etager - er indrettet til opholdsrum (eksempelvis ved loft til kip). Her ønsker mange en god lyddæmpning ned mod den underliggende etage. Det kan vi naturligvis også hjælpe med.

 

Typisk udføres sådanne opgaver på 4 forskellige måder, og vi benytter her altid enten papiruld, glasuld eller en stenuld. Du kan læse meget mere om dette arbejde med etageadskillelser ved at klikke på linket ovenfor.

Kontakt os om opgaver i Silkeborg, Viborg, Herning og hele Midtjylland

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at få beregnet en billig og uforpligtende pris på dit projekt, er du velkommen til at ringe eller skrive os en mail. Vi bestræber os altid på at besvare mails indenfor 24-48 timer.