Eksempler på opgaver med isolering af gulve

Eksempler på opgaver med isolering af gulve

Billig gulvisolering og lydisolering af gulv i Herning, Viborg, Silkeborg og resten af Midtjylland

 

 

Har du fodkolde gulve og trækker det op fra gulvet i stueetagen eller en af de øvre etager? Så vil det være en fordel at få udført en professionel og effektiv isolering af gulvene eller en imellem etageadskillelsen.

 

Isoleringsfirmaet har igennem de sidste mange år, udført rigtig mange af denne type opgaver, og vi har derfor stor ekspertise inden for rådgivning på området. Vi arbejder både for private, det offentlige samt for erhvervslivet rundt omkring i det meste af Midtjylland. Du kan kontakte isolatør og energivejleder Ole Jensen på tlf. 40 26 23 77.

Hvorfor er en isolering af gulvene en god idé?

Hvis du ikke har en tæt isolering under gulvene, kan en meget stor del af boligens varme forsvinde ned under gulvbrædderne.

 

Hvis dit hus er fra før 1985 - hvor der blev etableret et bygningsreglement med bl.a. fokus på isolering i nybyggerier – og hvis der ikke er foretaget efterisolering af gulvene, så er vil det, med al sandsynlighed, være en rigtig god idé. I huse bygget før 1985 var der ikke fokus på isoleringen, som derfor ofte enten er mangelfuld eller ikke-eksisterende.

 

Som tommelfingerregel mener vi, at hvis det eksisterende isoleringslag er mindre end 100-150 millimeter, anbefaler vi en efterfyldning. Ved nybyggerier er de nuværende krav i gulve minimum mellem 300 og 400 millimeter. Vi kan både udføre isolering af gulve i stueplan, krybekælder og etageadskillelse.

 

Vi udfører gulvisolering i Viborg, Silkeborg, Herning, Ikast, Brande, Århus, Randers og resten af Midtjylland

 

Fordele ved gulvisolering og lydisolering af gulvet

Generelt kan en gulvisolering forbedrer indeklimaet markant. Nedenfor har vi beskrevet nogle af de store fordele ved at få udført opgaven.

  • Du kan opnå en bedre lydisolering af gulvene i lejligheder. Så slipper du for at høre alt hvad over- eller underboen foretager sig.
  • Kolde gulve er ubehagelige at gå på, og kan resultere i sygdomme som infulenza. En gulvisolering gør, at du slipper for fodkolde gulve og træk.
  • Der er mange penge at spare på varmeregningen (ofte mange tusinde kroner årligt).
  • Du kan opnå en mere ensartet temperatur i boligen.
  • Du mindsker udledningen af CO2 fra din bolig.
  • Du øger din salgsværdi af boligen.
  • Det kan i nogle tilfælde medvirke til en forbedring af energimærkningen.

Kontakt os for mere information og en billig pris

Hvis du ønsker et godt tilbud, eller hvis du har spørgsmål til noget af det du har læst ovenfor, er du velkommen til at ringe til os eller skrive en mail på vores kontaktformular.

Klik her og ring op

Vi står klar med kyndig rådgivning, og kan også hjælpe med at beregne et eventuelt tilskud på opgaven du får udført hos os.