Effektiv isolering af krybekælder med flamingo i Viborg, Herning, Silkeborg, Århus og Midtjylland

 

 

Har du kolde gulve i stueplan og leder du efter en ekspert indenfor isolering af krybekælder med flamingo kugler? Vil du være sikker på, at opgaven bliver gjort korrekt og af en fagmand med mange års erfaring? Så skal du kontakte vores isoleringsfirma! Vi har igennem de sidste mange år arbejdet med diverse former for efterisolering i Midtjylland, og vi har udført mange hundreder forskellige opgaver både for erhvervslivet og for private.

 

Vi er uddannet energivejleder, hvilket giver os de rette kompetencer til at rådgive dig om, hvordan du får udført den bedste energirenovering af din bolig eller virksomhed. Gennem denne uddannelse har vi også den fornødne viden om, hvornår det er muligt at udføre isolering af krybekælder, uden at det efterfølgende skaber fugtproblemer og problemer med forhøjet radonniveau. For at undgå disse problemer, er det meget vigtigt, at du benytter en fagmand der ved præcis hvad han foretager sig.

 

Vi arbejder krybekældre overalt i Midtjylland bl.a. Århus, Randers, Ikast, Brande, Viborg, Herning og Silkeborg

 

I krybekældre hvor der er plads til at arbejde monterer vi en fibertex dug under spærene som derefter blæses med papiruld.

 

Hvad er de største fordele?

Der kan være rigtig mange penge at spare på varmeregningen ved at få udført denne form for efterisolering. Rent faktisk kan helt op imod en tredjedel af din boligs varmeforbrug forsvinde direkte ned i krybekælderen, hvis den ikke er ordentligt tæt.

Hvis du synes, at træk og kolde gulve er ubehageligt, hjælper det også på det, og du får nemmere ved at holde en jævnt fordelt temperatur i alle rummene.
Boligens salgsværdi bliver også forøget, og den kan være nemmere at komme af med ved et salg.

Sidst men ikke mindst mindskes udledningen af CO2 betragteligt, hvilket er godt både for miljøet og alle os andre.

Billig isolering af krybekælder med flamingo

Når vi arbejder med krybekælder isolering hvor der er under 60 cm højde under spær  benytter vi som udgangspunkt de specialudviklede flamingoperler fra Neopixels, som er udviklet til netop denne type opgave.

 

Perlerne har en nogle helt specielle egenskaber som gør, at de også kan benyttes i fugtige krybekældre, når blot man tager højde for nogle vigtige faktorer. Du kan læse mere om dette længere nede.

 

Hvis dine gulve er kolde, og hvis det trækker op fra dem, vil du efter du har fået udført opgaven, kunne mærke STOR forskel på gulvene. De vil blive meget lunere og mere behagelige at gå på.

 

Vigtigt at vide om isolering af krybekælder

Tidligere har det ikke været muligt at udføre en krybekælder opfyldning blot ved indblæsning uden, at der ville opstå stor risiko for fugtproblemer mm.

 

Med produktet Neopixels krybekælderisolering  flamingo perler er dette nu blevet muligt - men det er som nævnt meget vigtigt - at du får den en professionel og fyldestgørende rådgivning forud for opgaven. Dette er vigtigt for at sikre, at der ikke efterfølgende opstår fugtproblemer, svamp, i boligen. Undersøgelser har vist at Neopixelkrybekælderisolering ikke sænker  eller forhøjer radon. Disse ting kan opstå, hvis isolatøren ikke har den fornødne ekspertise, og dermed ikke sørger for, at der fremadrettet fortsat bliver tilført den nødvendige udluftning / luftgennemstrømning under gulvene.

Kontakt os for mere information om vores arbejde i Viborg, Herning og hele Midtjylland

Hvis du vil vide mere om ovenstående, eller hvis du ønsker at få undersøgt, om indblæsning af isolering i krybekælderen er mulig i din bolig, er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os.

Klik her og ring op

Vi står klar til at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have.