Efterisolering af hulmur i Viborg, Århus, Silkeborg, Herning og hele Midtjylland

 

Synes du varmeregningen er for stor, og kunne du godt tænke dig at finde ud af, hvor godt dit hus er isoleret? Med en professionel termografering kan vi hurtigt påvise, om det vil være en god idé at få udført en grundig efterisolering af hulmuren!

I firmaet har vi mange års erfaring med efterisolering af hulmure. Vibenytter altid kun de bedste produkter, og vi giver yderligere også garanti for, at ALLE projekter er udført i højeste kvalitet, med det bedste slutresultat.

Måden vi garanterer dette på er ved, at vi efter samtlige opgaver – inden for 12 måneder – tilbyder efterfølgende termografisk undersøgelse, som kan påvise, at opgaven er udført tilfredsstillende. Skulle dette – mod forventning – ikke være tilfældet, tilbyder vi altid en gratis efterbehandling.


Vi arbejder overalt i Midtjylland og har bl.a. udført projekter med efterisolering af hulmure i Herning, Viborg, Silkeborg, Randers, Ikast, Brande og Århus.

 

5 store fordele

 

  • Du mindsker områder med kuldebroer markant.
  • Du opnår store besparelser på varmeregningen.
  • Du mindsker risikoen for fugt og skimmel.
  • Du øger din boligs salgsværdi.
  • Climacell papirisolering holder boligen kold om sommeren og varm om vinteren.

Se billeder fra efterisolering i Midtjylland her

Om vores arbejde med efterisolering af hulmur

Vi kommer ofte ud til parcelhuse, villaer og rækkehuse, hvor hulmursisoleringen ikke er i orden. Ofte er årsagen til dette, at isoleringsmåtterneeller det eksisterende granulater faldet sammen efterhånden som årene er gået. Dette kan resultere i store områder med kuldebroer som, udover at koste mange penge på varmeregningen, bl.a. kan resultere i kolde indervægge, dårligt indeklima, fugtproblemer og problemer med skimmelsvamp.

 

Ved denne type opgaver anbefaler vi papiruldsisolering fra Climacell Papirisolering. Det gørvi bl.a.fordi papiruldhar en vægt, som gør det muligt at ”skubbe”til det eksisterende materiale i hulmuren. Samtidig har produktet også en yderst god isoleringsevne. Alternativt kan glasuld også bruges. Vi bruger aldrig flamingokugler indblæst uden lim, da det giver en meget dårligere isolering. Flamingokuglerne vejer ganske enkelt for lidt til, at de kan flytte og komprimere den eksisterende isolering.

 

Når man arbejder med efterisolering af hulmure, borer man som udgangspunkt markant flere huller i fugerne. (se billedet)

Der bores med en afstand på max 75 cm. i bredde og højde. Den lille afstand samt, at der blæses med meget lidt materiale og meget stort tryk, giver en god isolering. Typisk bruger vi ca. et sted mellem en tredjedel til halvdelen af materialet af, hvad en tom hulmur tager.

 

Efterisolering af hulmur

 

Altid en god pris på efterisolering af hulmur

Det kan være svært at give en fuldstændig præcis pris på opgaven, uden først at have set boligen. Prisen afhænger bl.a. af, om der er tale om 1-plans eller 2-plans villaer.

Efterisolering af hulmur i Viborg, Herning og Silkeborg

Nedenfor har vi forsøgt at opsætte et priseksempel på efterisolering af et etplanshus med 100m2 væg:

Etplanshus på 100m2 væg

kr. 10.000,00

MINUS Energitilskud fra fjernvarme fyn (udregnet ved fjernvarme)

kr. 1.450,00

Pris incl moms (efter tilskud)

kr. 8.550,00

Fradragsberettiget arbejdsløn excl. moms

kr. 5.580,00

MINUS Skattefradrag

kr. 1.674,00

Samlet udgift til efterisolering af hulmuren når skattefradrag er medregnet

kr. 6.876,00

Kontakt os om efterisolering af hulmur i Viborg, Herning og hele Midtjylland

Hvis du har spørgsmål til noget af ovenstående, eller hvis du ønsker en god pris på et specifikt projekt, er du altid velkommen til at kontakte vores isoleringsfirma.

Vi står klar med professionel rådgivning på:

Tlf. 40 26 23 77

Eller på mailen her.