Før og efter billeder af isolering af skunk med papiruld

Før og efter billeder af isolering af skunk med papiruld

Effektiv og billig isolering af skunk i Midtjylland bl.a. Herning, Viborg og Silkeborg

 

 

Har du kolde skunkvægge og leder du efter et firma med stor ekspertise indenfor isolering af skunk? Måske skal du også have jeres skunklem isoleret? Vores hulmursisoleringsfirma er et af de foretrukne firmaer i Midtjylland hos private, erhvervslivet og hos offentlige institutioner.

 

Vi tilbyder stort set alle former for efterisolering af hulmure, gulve, lofter, etageadskillelser samt naturligvis skunke.

 

Ole Jensen er ejer af firmaet og kan, som uddannet energivejleder, desuden tilbyde en gennemarbejdet plan for energirenovering af din bolig. Du kan ringe og høre mere på tlf. 40 26 23 77.

 

Hvad er de største fordele ved isolering af skunkrummet?

Vi har her opsat en liste med de største fordele (som vi ser dem):


✓ Du får dejlige varme indervægge og mindsker risikoen for fugtproblemer, skimmel og råd.
✓ Der er mulighed for at opnå meget store årlige besparelser på varmeregningen.
✓ Opgaven er ofte tjent hjem efter få år.
✓ Du mindsker træk af kold luft i boligen.
✓ Det medfører en væsentlig bedre lydisolering.
✓ I ældre boliger uden vindstopplader og undertag ses ofte problemer, med fugle som bygger rede i skunken. Dette kan det også hjælpe mod.
✓ Du nedbringer din boligs udledning af CO2.
✓ Isolering øger ofte den samlede værdi af boligen, og kan gøre den lettere at sælge.

Sådan udfører vi opgaver med isolering af skunk

For at opnå det bedste resultat, er det meget vigtigt, at både gulvet, skunkvæggene og skunklemmen bliver isoleret. Hvis man ikke gør det, vil du nemlig kunne risikere, at det stadig vil trække ind i boligen fra de manglende områder. Vi ser ofte huse, hvor der kun er udlagt et lag af isoleringsbatts på gulvet, men hvor skunkvæggen og lemmen stadig står helt u-isolerede. Faktisk ser vi også stadig, at huse fra før 1970’erne enten har meget mangelfuld- eller slet ingen isolering i skunken.

 

I nybyggerier anbefales en isoleringstykkelse (hvis det skal være et moderne ”fremtidssikret” lavenergihus) på mellem 300 og 400 millimeter. Hvis det er muligt ud fra boligens konstruktion, anbefaler vi derfor, at der indblæses et lag i denne tykkelse.

 

Vi benytter typisk materialerne papiruld eller glasuld til disse opgaver, da det giver et yderst godt og tæt resultat, med et minimum af kuldebroer. Risikoen for kuldebroer minimeres ved, at produktet er et granulat som blæses ud, og derved pakker sig meget tæt til eventuelle rør, spær og lignende. Papiruld har samtidig en yderst god brandmodstand, hvorfor vi også som udgangspunkt anbefaler dette produkt. Men hvis en kunde foretrækker glasuld eller stenuld, tilbyder vi naturligvis også dette.

 

Vi monterer altid en vindstopplade i skunken, da det er MEGET vigtigt, at ventilationen ikke stoppes. Vindstoppladen sørger både for, at vinden ikke blæser granulatet rundt, og den sørger også for, at ventilationen bibeholdes.

 

Skunke der er for små til at arbejde i (montere vindplader i) fylder vi helt op, store skunke laves der en forsatsvæg, hvorefter skunkgulv og væggen isoleres.

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis ovenstående har givet anledning til spørgsmål, eller hvis du ønsker at få beregnet et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

Hos os får du altid en god og billig pris, og du får professionel rådgivning fra en uddannet energivejleder.

 

Du kan se billeder fra vores mange forskellige opgaver i galleriet:

Se billeder fra isolering af skunk i Midtjylland!

Vi udfører skunkisolering i Århus, Silkeborg, Herning, Viborg, Randers, Brande, Ikast og hele Midtjylland