Termografisk undersøgelse / termografering i Århus, Herning, Viborg, Silkeborg m.fl.

 

Vil du gerne vide hvordan dit hus er isoleret? Er du i tvivl om, hvorvidt dit hus er blevet ordentligt efterisoleret, og har du en mistanke om, at du ikke har fået den isolering du har betalt for? Så kan en termografering give dig svaret – den finder nemlig alle kuldebroerne i boligen.


Vores isoleringsfirma tilbyder professionel termografisk undersøgelse, og efterfølgende udlevering af en udførlig rapport, som viser præcis hvordan din boligs klimaskærm ser ud.

Undersøgelsen viser både standen af hulmuren, loftet, skunken og gulvene.

 

Vi har udført mange opgaver med termografering i Århus, Viborg, Silkeborg, Herning, Ikast, Brande, Randers og mange andre steder i Midtjylland.

 

Om termografering indefra og udefra – hvornår kan det udføres?

Typisk kan opgaverne udføres både indvendigt og udvendigt så længe temperaturforskellen på den indvendige væg og den udvendige mur er minimum 15 grader celsius.

Indvendig – når opgaven udføres indvendigt, er det primært for at undersøge samlingerne ved henholdsvis gulv og væg, og loft og væg, samt ved døre og vinduer. En indvendig termofotografering viser også om isoleringen af loftet er i orden.

Udvendig – en udvendig termofotografering benyttes til at undersøge boligens fundament, tagflader, kviste og ydermure. Samtidig kan den også benyttes til inspektion af etageadskillelser.

Termograferings-tilbud! 795 kr. inkl. fuld rapport (normalpris 2.000 kr.)

Pris for nybyggede huse fra efter 1985 = 1.295 kr.

Termografering – tilbud fra KUN 795 kr. inkl. fuld rapport

Vi udfører både opgaver for private, erhvervslivet samt for offentlige institutioner. En termografering foregår ved, at man med et temperaturfølsomt infrarødt kamera, tager billeder af boligen. Ved hjælp af den infrarøde stråling viser billederne (som kaldes termogrammer) forskellige farver ud fra henholdsvis kolde og varme områder.

 

De varme områder markeres med rød og gul, og de kolde områder med blå og grøn. Du kan se et galleri med eksempler på forskellige termogrammer nedenfor.

 

Billederne danner hurtigt et overblik over boligens kuldebroer og dermed også, hvor det er mest rentabelt at påbegynde en eventuel efterisolering og energirenovering.

Termografisk undersøgelse i Herning, Viborg, Århus m.fl.

Kontakt os for en god pris på en termografisk undersøgelse i Viborg, Herning, Århus m.fl.

Hvis du er interesseret i at vide mere om ovenstående, eller hvis du gerne vil have udført professionel dokumentation af din boligs isoleringsforhold, så står vi klar til at hjælpe dig videre. Du kan enten ringe til os eller sende en mail.

 

Klik her og ring op

Du kan skrive og bestille en termografering her:

Termografering Århus, Viborg, Herning m.fl.