Professionel og effektiv efterisolering i Viborg, Herning, Silkeborg og Midtjylland

 

Trækker det ind i din bolig eller har du kolde vægge eller gulve? Så har du højest sandsynligt brug for en grundig efterisolering af din bolig. Vores hulmursisolering firma har vi mange års erfaring som professionel isolatør for private, erhvervslivet samt det offentlige. Vores primære mål er at levere et godt og bæredygtigt resultat med en flot finish.

 

Den GAMLE måde at udføre efterisolering af hulmure foregik ved at fjerne mursten forskellige steder, for derefter at blæse granulat ind i hullerne, hvorefter murstenene blev sat i igen. Dette betød, at opgaven efterfølgende havde sat et tydeligt præg på helhedsindtrykket af facaden.

 

NU foregår en efterisolering med indblæsning via små huller forskellige steder i fugerne. Dette giver et højere tryk og dermed en mere kompakt isolering. Samtidig bliver ”indgrebet” ofte også stort set usynligt, da vi tilbyder flere forskellige fugefarver, og dermed ofte kan finde en der passer til den eksisterende fuge.

Efterisolering - hvilke materialer arbejder vi med?

Vi kan som noget meget specielt rådgive på tværs af de mange forskellige produkter på markedet (papiruld / papirisolering, stenulds granulat, glasulds granulat og de nye patenterede Neopixels flamingo perler).

 

De forskellige produkter benyttes alt efter hvilken type efterisoleringsopgave der er tale om. Hvis det f.eks. er en opgave med isolering af loft eller etageadskillelse, er det vigtigt, at produktet har en god brandhæmmende effekt. På den måde kan isoleringslaget, ved eventuel brand, mindske risikoen for spredning til de forskellige etager i boligen.

Efterisolering af hulmur mm.

Ved hulmursisolering opfordrer vi ofte til at benytte Neopixels flamingo perlerne, da de har en utrolig god isoleringsevne (en meget lav lambda-værdi på kun 33). Vi kan også anbefale Climacell papiruld ved opgaver med hulmure, hvor prisen er afgørende. Dette er også et rigtig godt produkt, til en lavere pris.

 

Du kan se billeder fra nogle af vores forskellige opgaver i galleriet:

Se billeder fra efterisolering i Midtjylland her

 

Efterisolering i Viborg o Midtjylland

Vi kan hjælpe med at beregne og indberette dit tilskud til efterisolering

Det er muligt at få tilskud til opgaven, og tilskuddet bliver beregnet efter, hvor mange kvadratmeter opgaven dækker over, samt hvor mange kubikmeter og millimeter materiale der bliver benyttet. Vi har stor erfaring i beregningen af dette, og kan stå for ALT vedrørende beregning og indberetning til energiselskabet.

 

Hvis du får udført opgaven med håndværkerfradrag (dette er i skrivende stund kun gældende til udgangen af 2017), bliver håndværkerfradraget beregnet udover energitilskuddet.

Kontakt os hos Hulmursisolering Viborg A/S

Hvis du har en specifik opgave som du ønsker at få et godt tilbud på, eller hvis du har generelle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til isolatør og energivejleder Ole Jensen eller skrive en mail.

Klik her og ring op

Vi står klar til at rådgive dig om de forskellige muligheder, og giver også gerne et overslag på fremadrettede besparelser på varmeregningen.

 

Vi arbejder med efterisolering i Viborg, Herning, Silkeborg, Århus, Randers, Ikast, Brande og hele Midtjylland