Energioptimering og energirenovering i Midtjylland bl.a. Silkeborg, Viborg og Herning

 

 

Bruger i alt for mange penge på varmeregningen, og trænger din bolig, virksomhed eller institution til en gennemgribende energirenovering? Er du i tvivl om hvordan du får beregnet dit energifradrag / energitilskud, og vil du også gerne have en vejledning omkring dette?

 

Vi har igennem de sidste mange år arbejdet professionelt med energioptimering i hele Midtjylland for både private, erhverv og det offentlige. Der kan ofte være MANGE TUSINDE kroner i årlige besparelser på varmeregningen, ved at få udført denne type opgave. Du kan ringe og høre mere på tlf. 40 26 23 77. Du kan se billeder fra nogle af vores tidligere opgaver i galleriet ovenfor.

Vi arbejder overalt i Midtjylland, og har bl.a. udført mange opgaver i Randers, Århus, Ikast, Brande, Viborg, Herning og Silkeborg

Om optimeringen - hvordan foregår en energirenovering?

Du kan få udført energioptimering af boligen på flere forskellige måder. I vores isoleringsfirma kan vi udføre stort set alle opgaver indenfor efterisolering.

 

Derudover kan vi også – pga. vores uddannelse som energivejleder – rådgive om optimering af boligens varmekilder (gasfyr, oliefyr, pillefyr mm.). Hvis fyret er af ældre dato, kan forbrændingen nemlig være væsentligt dårligere end et nyt, og dermed kan der på længere sigt være penge at spare på en udskiftning.

Energirenovering Herning, Viborg, Silkeborg, Århus m.fl.

Af opgaver vi bl.a. tilbyder indenfor efterisolering kan nævnes:

 

Energioptimering med loftisolering i Viborg, Herning, Silkeborg m.fl.

Vi kan også hjælpe med at beregne dit energitilskud

Vi er uddannet energivejleder, og kan derfor give dig en komplet rådgivning inden for hele dette område, og vi kan hjælpe med at beregne dit energitilskud. Selve energitilskuddet bliver fratrukket direkte på regningen for energirenoveringen, og beregnes bl.a. ud fra den fremadrettede besparelse på din boligs CO2 udledning.

 

Regeringen tilbyder også et håndværkerfradrag, som i skrivende stund tilbydes til og med udgangen af 2017. Dette energifradrag skal indberettes direkte på din årsopgørelse på SKAT.dk, og vi kan her også fortælle, hvilket beløb der skal indberettes, og i hvilken rubrik det indtastes.

Kontakt os for mere information om energioptimering i Viborg, Herning og hele Midtjylland

Hvis du gerne vil vide mere om vores arbejde med ovenstående, eller hvis du har generelle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail. Vi forsøger at besvare alle mails inden for 24-48 timer.

Klik her og ring op

Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig godt på vej mod, at få nedbragt din varmeregning.