Climacell papirisolering – billig papiruldsisolering i Silkeborg, Viborg, Herning og hele Midtjylland

 

 

Trænger din bolig eller virksomhed til en grundig efterisolering med papiruld? Skal det være efterisolering af hulmuren, loftet, gulvet, etageadskillelsen eller noget helt fjerde? Uanset hvilken del af din bolig der trænger, tilbyder vores isoleringsfirma de bedste løsninger, til billige priser.

 

Vi benytter det tyske produkt Climacell papirisolering, som er et af de førende produkter på markedet i Europa. Som noget helt specielt tilbydes der LIVSTIDSGARANTI på produktet.

 

Climacell papiruldsisolering er produceret nyt papir samt rester fra trykkerier, hvor granulatet bl.a. er tilsat forskellige brandhæmmende egenskaber. Som udgangspunkt vælger de fleste at få udført isolering af boligen, fordi de gerne vil holde på varmen og nedbringe varmeregningen. Men faktisk er en anden positiv sideeffekt også, at granulatet holder solens varmen ude på solrige sommerdage.

 

Granulatet er udviklet med nogle helt specielle fugtregulerende egenskaber som bevirker, at der ved høj luftfugtighed i vejret, lagres fugtighed i produktet, MEN denne afgives efterfølgende igen, når luftfugtigheden falder.

Vi arbejder overalt i Ikast, Brande, Herning, Viborg, Silkeborg, Århus, Randers og resten af Midtjylland.

 

Isolering af etageadskillelse og loft med papiruld

Grundet papiruldsisoleringens brandhæmmende egenskaber benytter vi ofte dette produkt, når vi arbejder med isolering af etageadskillelse og isolering af loft. De brandhæmmende egenskaber, er nemlig vigtige, hvis risikoen for en spredning af eventuel brand skal mindskes.

 

Samtidig besidder granulatet også nogle rigtig gode trinlydsdæmpende egenskaber, hvilket specielt gør det ideelt ved etageadskillelser. Du kan kontakte os på tlf. 40 26 23 77 hvis du ønsker et billigt uforpligtende tilbud. Du kan også se billeder fra vores tidligere opgaver her:

Papiruld pris pr. m2

Vi får ofte spørgsmålet ”Hvad er prisen for papiruld pr. m2?”. Som udgangspunkt det svært at give en helt præcis pris, da opgaven afhænger af, hvor tykt et lag der skal indblæses, samt om det er en 1-plans- eller 2-plansvilla.
I en typisk 1-plansvilla med 100m2 hulmur vil prisen – som udgangspunkt være omkring 100-120 kroner pr. m2.

Efterisolering af hulmur med Climacell papirisolering

Vi benytter dette produkt ved opgaver med gamle huse, hvor de oprindelige batts / måtter i hulmuren er faldet sammen. Dette ses ofte i huse fra 1970’erne og frem. Når måtterne falder sammen, opstår der store områder med kuldebroer i hulmuren. Vi anbefaler altid at få udbedret disse problemer, da det betyder, at varmen forsvinder herigennem.

 

Vi benytter en termografisk undersøgelse til at finde frem til, præcis hvor disse kuldebroer befinder sig. På den måde ved vi præcis, hvor vi skal indblæse papirulden. Du kan læse meget mere om vores arbejde med efterisolering af hulmur.

Kontakt os om vores arbejde i Viborg, Herning, Silkeborg og hele Midtjylland

Hvis du vil vide mere om vores arbejdsområder, har generelle spørgsmål, eller hvis du ønsker at få beregnet et billigt tilbud på din opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Klik her og ring op

Vi er uddannet energivejleder, og kan derfor også give et samlet bud på, hvordan du får udført den mest effektive energirenovering / energioptimering af din bolig, og hvordan du opnår de største besparelser på varmeregningen.